SZOLGÁLTATÁSAINK

 

 

Detektív tevékenység

 

 

Amennyiben megbízónk magán- vagy jogi személy:

 

-              Vállaljuk magánszemélyekről, cégekről a legkülönfélébb információk beszerzését. Egy-egy komolyabb üzlet megkötése előtt feltétlenül ajánljuk, hogy ellenőriztesse le leendő üzleti partnerét. Több tíz – százmilliós veszteséget, illetve vagyoni behajthatatlan követelést előzhet meg azzal, ha megbizonyosodik arról, hogy leendő üzletfele komoly üzletember, esetleg csaló, szélhámos.

-              Tulajdonjog ellenőrzése

-              Hitelképesség – vizsgálat

-              Eltitkolt vagyona van adósának? Segítünk ennek felderítésében, peren kívüli egyezség előkészítésében

-              Adósa, családtagja, rokona ismeretlen helyen tartózkodik? Örököseit keresi, családfát kutat? A keresett személy felkutatásában segítünk, jogi szaktanácsot adunk

-              Peres ügyekben kérésre adatokat, információkat gyűjtünk, okiratokat beszerzünk

-              Kíváncsi valamilyen eseményre, illetve az ott történtekre? Kívánsága szerint tetszőleges formában archiváljuk

-              Nem tud nyugodtan aludni, mert fél, hogy lehallgatják? Az ön által megjelölt objektumot (lakás, lakrész, autó, iroda, egyéb) szakembereink átvizsgálják, majd a problémát az Ön által kívánt módon elhárítják.

-              Rendezvények, fontos tárgyalások előtt a kívánt helységet ne feledje lehallgatás ellen elektronikus védelemmel biztosítani!

-              Megcsalja kedvese? Esetleg Ön csak úgy érzi? A biztos választ nálunk megtalálja. Bizonyítékok beszerzése diszkréten, hatékonyan, törvényes módon.

 

 

 

Ipari felhasználók:

 

Amennyiben tisztelt megbízónk egy multinacionális vállalat, esetleg bank képviselője, úgy az előbb említett szolgáltatásokon kívül az alábbi ajánlatainkból választhat.

 

-              Vezető munkatársak kiválasztása (pszichológiai, grafológiai, speciális stresszhelyzet szituációs, valamint metakommunikációs módszerek segítségével)

-              Fontos pozíciót betöltő személyek folyamatos, esetleg időszakos „biztonsági” ellenőrzése. A kockázati tényezők feltárása a törvényes keretek között

-              Munkahelyi lopások felderítése, megszüntetése

-              Ipari kémtevékenység megelőzése, felderítése, elhárítása

-              Általános információszerző tevékenység

-              Helyiségek elektronikus lehallgatás elleni védelme

-              Márkavédelem

-              Különleges, speciális, egyedi igények kielégítése

 

 

 

Biztonságszervezés

 

Elméleti, gyakorlati oktatás:

 

Magándetektíveink és vagyonőreink más munkafolyamatokat ellátó dolgozóink folyamatos képzését támogatjuk, szakmai továbbképzésükről gondoskodunk. Évente több alkalommal meghívott specialista tart kurzusokat, illetve szakirányú továbbképzéseket szakembereinknek.

 

 

Biztonságtechnikai szaktanácsadás:

 

Visszatérő törzsügyfeleink már tudják, milyen az, amikor egy fontos döntés előtt szakember véleményére kell támaszkodni. Ilyenkor lehet, hogy elég egy fél órás személyes megbeszélés, akár egy telefonhívás, és gördülékenyen mennek a dolgok. A konzultációk igénybevételével Ön közép és hosszú távú stratégiai, pénzügyi, biztonságtechnikai kérdésekben kiszámíthatóan előre tervezhet. Veszteségei kialakulását, felhalmozódását jelentős mértékben csökkentheti, esetleg megszüntetheti.

 

 

Objektumvédelem:

 

Ez a rendkívül széles területet felölelő speciális tevékenység magába foglalja a vagyonvédelmet, polgári védelmet, munkavédelmet, tűzvédelmet, és végül, de nem utolsó sorban a környezetvédelmet. Ezen a területen is célunk a komplex szolgáltatás biztosítása.

 

-              Az Ön kérése alapján vállaljuk irodaházak, pénzintézetek, gyárak, ipari létesítmények, fontos objektumok személyforgalmának ellenőrzését. Illetéktelen személyek belépésének megakadályozását. Vagyontárgyak eltulajdonításának megakadályozását, továbbá a közveszéllyel való fenyegetés kiszűrését.

-              Járműforgalom ellenőrzése során a fenti problémák szintén kiküszöbölhetők.

-              Az illetéktelen behatolás, valamint az objektumon belüli rend fenntartása szakképzett járőreink feladata.

-              Polgári védelmi feladatok ellátása során megbízónk szintén támaszkodhat szakképzett munkatársaink segítségére, akik a helyi polgári védelmi előadó, illetve parancsnok irányítása alatt ellátják ezt a feladatot is. A védelmi tervet, menekülési útvonalat szakembereink megtervezik, a szükséges engedélyeket beszerzik, igény szerint az illetékes Polgári Védelmi Parancsnokkal tartják a kapcsolatot.

-              Az Ön cégénél kijelölt munkavédelmi felelős utasításait figyelembe véve, járőreink aktív megelőző szerepet látnak el a balesetvédelem területén is. Szükség esetén kidolgozzuk munkavédelmi és balesetvédelmi utasítást.

-              Vagyonőreink igény esetén részt vesznek megelőző, valamint mentési – tűzvédelmi feladatok ellátásában. Speciális tűzvédelmi tervet készítünk.

-              Minden munkafolyamat megkezdését kockázatelemzés előzi meg, mely után javaslatot teszünk az optimális védelmi módszerek, erők, eszközök alkalmazására.

 

 

Személyvédelem:

 

Szakmailag az egyik legmagasabb követelményeket támasztó feladat a személyvédelem. A legveszélyesebb munkát végző munkatársaink a legjobban kereső szakemberek. Társaságunknál az ilyen irányú megbízásokat csak azon személyek hajthatnak végre, akik többszörös fizikai, pszichológiai, elméleti felkészítésen adtak számot tudásuk legjaváról. Minden személyvédelmet ellátó munkatársunk nemzetközi vizsgát tett elsősegélynyújtó, valamint oxigénes elsősegélynyújtó ismeretekkel rendelkezik.

 

 

Rendezvénybiztosítás:

 

A biztonságszervezői munka egyik legszebb, legváltozatosabb tevékenysége. A beléptetés során gondolni kell az objektum -, vagyon - és személyvédelemre egyaránt. A fokozott tűzbiztonsági intézkedések esetenként szükségessé teszi a bombakereső – tűzszerész szakembereink bevetését is. Munkatársaink udvarias modora, határozott fellépése, széleskörű szakmai tudása garantálja az Ön által rendezett rendezvény nyugalmát, biztonságát.

 

 

Biztonságtechnika, elektronikus behatolás - védelem:

 

Korszerű elektronikus jelző és riasztó rendszereket telepítünk megrendelőink kívánsága szerint. A telepítést követően az üzemeltetés és a karbantartás teendőit is ellátjuk. A rendszerek alkalmasak illetéktelen behatolás, tűz, gáz jelzésére.

Áruvédelmi rendszereket igény szerint tervezünk, kivitelezünk.

A legmodernebb zárt láncú videó, klímavezérlő, liftvezérlő, sorompóvezérlő, beléptető rendszerek telepítését, karbantartását megrendelőink óhaja szerint kivitelezzük.

 

 

Futárposta szolgálat:

 

Ha valaminek a biztosnál is biztosabban, a gyorsnál is gyorsabban kell célba érnie, akkor kérje legújabb szolgáltatásunkat. A szállítás elvégzése után cégünk részletes szállítási listát küld a kézbesítés dátumának és összegének megjelölésével.

Azon tisztelt megbízónk, aki több telephellyel rendelkezik Budapest vagy az ország területén, ajánljuk a belsőposta szolgáltatásunkat. Előre tervezhetően megszervezzük a belső iratok, dokumentumok szállítását, a legkedvezőbb feltételek mellett, teljes körű, személyre szabott megoldást kínálva Önnek.

 

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét, bizalmát, továbbá köszönjük, hogy minket választott!

 

 

 

 

 

         Lakati Bernát                                                            Kárpáti Tamás

    Ügyvezető Igazgató                                                          Tulajdonos